Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Αδιαβροχη γυψοσανιδα ( υαλοσανιδα )




Ο λογος της δημοσιευσης αυτης της φωτογραφιας ειναι για να σας κοινοποιησω μια διαφορετικη πληρωση εξωτερικου τοιχοπετασματος ! Σε αντικατασταση της (κλασσικης λυσης πλεον) τσιμεντοσανιδας , υπαρχει & η λυση της πραγματικα αδιαβροχης γυψοσανιδας !! Κατασκευασμενη απο πυρινα γυψου & ινες διαφορετικης κρυσταλλικης δομης ,σε σχεση με την κλασσικη ανθυγρη γυψοσανιδα & με επικαλυψη απο υαλονημα , εχει την δυνατοτητα να ειναι 100 % αδιαβροχη !!!! Ειναι δε τρεις με τεσσερις φορες πιο ελαφρια αλλα το ιδιο σχεδον δυνατη !! Η δε επεξεργασια της ειναι ακριβως ιδια με την τεχνικη της τσιμεντοσανιδας !! 

2 σχόλια:

  1. Καλή είναι αλλά άμα η τιμή της είναι ίδια ή και ακριβότερη της τσιμεντοσανίδας,πιο το ώφελος?Ισα ίσα που ενδέχεται να έχεις και θέματα ασφαλειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημερα , ας παρουμε τα θεματα ενα-ενα : H TIMH ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ιδια , ειναι περιπου κατα 30 - 40 % φθηνοτερη απο την τσιμεντοσανιδα , η επεξεργασια της & τα υλικα ειναι σχεδον ιδια με την διαφορα σε καποιες μικρο λεπτομερειες που ομως κοστιζουν κατα πολυ στην επεξεργασια της τσιμεντοσανιδας !!!!!!!!!! Στο θεμα της ασφαλειας δεν εχουν καμια διαφορα γιατι πολυ απλα την επιτυγχανεις με την χρηση του δυχτιου & τα κονιαματα που ειναι κοινα & στις δυο περιπτωσεις . Για τυχον επιπλεον πληροφοριες παρακαλω επικοινωνηστε μεσω e-mail η τηλεφωνου . Με εκτιμηση στο προσωπο σας Θανασης Βλασσης AV_ar-T-chitecture@hotmail.com - τηλ. 6983026022

      Διαγραφή