Τετάρτη 2 Μαΐου 2012






http://www.panto.gr/servicedet.asp?id=1



Η εταιρία Panto

Η Panto SPA έχει έδρα στο S.Biagio di Callalta, στην περιοχή του Treviso, και είναι σήμερα η μεγαλύτερη ιταλική βιομηχανία στον τομέα των κουφωμάτων και εξοπλισμού κήπου, με σημεία πώλησης σε ολόκληρη την Ιταλία και στο εξωτερικό.
100 χρόνια πείρας που εγγυώνται υψηλά επίπεδα ποιότητας , πρωτοποριακό σχεδιασμό και προπάντων μία εξατομικευμένη τεχνική υποστήριξη, που διασφαλίζουν την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη.
Η Panto είναι μία ανώνυμη εταιρεία με εταιρικό κεφάλαιο 3.000.000 € που ξεκίνησε την παραγωγική της δραστηριότητα από το 1910 και σήμερα έχει να επιδείξει σε αριθμούς:
100.000 m2 εγκαταστάσεων , εκ των οποίων 50.000 m2 καλυμμένα,
10.000 m3 εκλεκτής ξυλείας και 50.000 m2. τζάμια διαφόρων τύπων που επεξεργάζεται ετησίως,
500 άτομα που απασχολούνται στον παραγωγικό και εμπορικό τομέα,
100.000 πόρτες, παράθυρα και πατζούρια που παράγει ετησίως,
5.000 νέους πελάτες ετησίως.
 Στις εξειδικευμένες εκθέσεις της, στην Ιταλία και στο εξωτερικό, μπορείτε να βρείτε μία πλούσια συλλογή από πόρτες, παράθυρα και εξοπλισμό κήπου που ικανοποιεί οποιαδήποτε αισθητική και λειτουργική απαίτηση.
Τα μοντέλα κατασκευάζονται στα μέτρα σας, για να προσαρμοστούν απόλυτα τόσο σε νέα κτίρια όσο και σε ανακαινίσεις. Τα ιστορικά και παραδοσιακά κτίρια π.χ. μπορούν να εμπλουτιστούν με κουφώματα υψηλής ποιότητας και εξειδικευμένου σχεδιασμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου